
صندوق بین المللی پول می گوید: ایران برای اینکه بتواند از لغو تحریم ها به طور کامل منتفع شود، لازم است که به اصلاحات جامعی دست بزند. به گفته مارتین کریسولا،کارشناس این صندوق، کاهش با ثبات نرخ بهره واقعی برای حل آسیب پذیری های بخش مالی از جمله حل مشکل وام های بازپرداخت نشده، بازسازی ساختار بانک ها، حل مشکل موسسات مالی غیرمجاز و تقویت چهارچوب نظارتی بانک مرکزی از جمله این اصلاحات است.
به گزارش تسنیم، یک کارشناس صندوق بین المللی پول گفت: ایران در بهبود شرایط کلان اقتصادی خود در فضای دشوار اقتصادی موفق بوده است، اما در پرتوی لغو اخیر تحریم ها، همچنان چالش هایی پیش روی این کشور قرار دارد. مارتین کریسولا افزود: «برای محافظت از ثبات کلان اقتصادی و تقویت رشدی هم جانبه تر به نحوی که اقتصاد ایران بتواند به طور کامل از لغو تحریم ها منتفع شود، اصلاحاتی جامع مورد نیاز است.»
بر اساس این گزارش انتظار می رود لغو اخیر تحریم های اقتصادی به افزایش تولید و صادرات نفت و کاهش هزینه تجارت و تراکنش های مالی در ایران کمک کند. دسترسی به دارایی های ذخیره شده در خارج نیز مجددا برقرار خواهد شد. بر اساس این فرضیات، پیش بینی می شود که رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ایران شتاب یابد و در سال 17-2016 به 4 تا 5.5 درصد برسد و متوسط رشد سالانه در میان مدت 4 درصد شود.
کریسولا گفت: «ادامه تلاش ها در کاهش یارانه سوخت و افزایش درآمدهای مالیاتی داخلی به مهار و کاهش کسری مالی در سال های پیش رو و تعدیل فشارهای افزایشی بر نرخ واقعی ارز کمک خواهد کرد و فضایی برای سرمایه گذاری های زیرساختی فراهم خواهد آورد.»
این گزارش همچنین پیشنهاد می کند که یک چهارچوب مالی میان مدت برای افزایش جمع آوری مالیات بر درآمد ایجاد شود و ضربه گیرهای مالی برای حمایت از فضای مالی جهت سرمایه گذاری در زیرساخت ها و سرمایه انسانی توسعه یابد.
کریسولا در ادامه گفت: «اصلاحات برای حل ضعف های ساختاری در اقتصاد ایران، نقشی محوری در افزایش رشد با ثبات و افزایش فرصت های شغلی دارد.» کاهش با ثبات نرخ بهره واقعی برای حل آسیب پذیری های بخش مالی از جمله حل مشکل وام های بازپرداخت نشده، بازسازی ساختار بانک ها، حل مشکل موسسات مالی غیرمجاز و تقویت چهارچوب نظارتی بانک مرکزی ایران قابل پیش بینی است.به علاوه، ایران می تواند اقداماتی برای افزایش بهره وری از طریق جذب تکنولوژی مدرن از شرکای تجاری اش و همچنین از طریق اجرای اصلاحاتی در بخش های نیازمند نیروی کار بالا نظیر خدمات و کشاورزی، انجام دهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون امنیتی وزیر کشور با بیان این که «شخص بیرونی که لیدری ماجرای سفارت عربستان را بر عهده داشت به داخل منتقل شده و تحت بازجویی قرار گرفته است» افزود: پس از بررسی همه ابعاد و زوایای آن حادثه دو روز قبل گزارشی کامل برای رئیس جمهور ارسال کردیم و هم اکنون نیز گزارشی جهت ارائه به مقام معظم رهبری آماده شده است.
به گزارش ایسنا حسین ذوالفقاری که پنج شنبه گذشته در جمع استانداران و فرمانداران سراسر کشور سخن می گفت، در پاسخ به این پرسش که آیا کسانی که این کار را انجام دادهاند سازماندهی شده دست به چنین عملی زدند گفت: باید بگوییم که بله این افراد سازماندهی شده آمدند و بیش از 10 سال است که در کرج و تهران و با محورهای فعالیتهایی در زمینه امور خیریه و فعالیتهای مذهبی فعالیت دارند. ازمسئولان نیز عدهای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کردهاند.وی با طرح این پرسش که آیا افرادی تحت عنوان پایگاههای بسیج و امثالهم و سازمانها و نهادهای سازمانی این ماجرا را سازماندهی کردند، ادامه داد: ماجرای سفارت عربستان نه از سوی سازمان و نهادی خاص و نه از سوی پایگاههای بسیج سازماندهی نشدهاند، بلکه سازماندهی آن از سوی فردی در خارج از کشور صورت گرفت. به گزارش تسنیم وی با اعلام اینکه از برخی اطلاعات و برنامهریزیها رودست خوردیم، خاطر نشان کرد: ما حتی گفتیم تجمع جلوی سفارت را ممنوع کنید اما گفتند خیالتان راحت باشد اما ما گفتیم خیال ما راحت نیست.
ذوالفقاری با بیان اینکه عدهای نماز خودشان را خواندند و کوکتل مولوتفها را آماده کردند گفت: کسی آن سوی مرزها لیدر این افراد بوده و از طریق تلگرام ظهر آن روز دستوراتی را میدهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی بیات -دختر شیخ زکزاکی در مراسم گرامی داشت چهلمین روز شهدای نیجریه در مهدیه مشهد گفت: کسانی که مشاور حقوقی حکومت اند همه وهابی هستند و این طور که گفته شده رئیس حکومت نیجریه از این اتفاق بیاطلاع بوده درنتیجه سوال ما ازایشان این است که چه کسی دستور حمله و کشتار شیعیان را داده است؟
وی تصریح کرد: امروز 40 روز از آن اتفاق میگذرد و هیچ خبری از پدرم ندارم.
عضو هیئت امنای قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیا(ص) نیز با بیان این که آمریکا به سمت سقوط میرود، گفت: آخرین برگه دشمن داعش است اما به زودی دستشان رو میشود.حسین یکتا، پنج شنبه هفته قبل در مراسم گرامی داشت چهلمین روز شهدای نیجریه که در مهدیه مشهد برگزار شد، گفت: اوضاع در جبهه دشمن به هم ریخته است چون صدها سال است هزینه فراوانی تقبل کرده و در این راه خون افراد بسیاری را نیز ریخته ولی هنوز به اهداف خود دست نیافته است.وی تصریح کرد: دشمن امروز برای خودش دهکده جهانی راه انداخته و قدرت را یک قطبی معنا میکند، همچنین در قلب سرزمین مسلمانان طراحی و توطئه میکند تا به اهداف شوم خود برسد و به تازگی نیز دشمن استعمار جدیدی تعریف کرده که مصداقش شبکههای اجتماعی، هالیوود و عرفانهای نوظهور است.یکتا گفت: امروز صهیونیستها در دل سرزمین مسلمانان جنایاتی میکنند که حزبا... لبنان با رشادتهای خود به خوبی توانسته با آن ها مقابله کند، حتی رهبر معظم انقلاب در همین راستا فرمودند کرانه باختری باید مسلح شود و اگر اسرائیل دست از پا خطا کند آن گاه تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
عضو هیئت امنای قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیا(ص) یادآور شد: امام راحل فرمودند این انقلاب مقدمه طلوع خورشید است و همان طور که پیشبینی کرده بودند اتفاقها در حال شکل گرفتن است و این درگیریهایی که در منطقه دارد شکل میگیرد خبرهایی در پی خواهد داشت همان گونه که جنایتهای بعثیها مقدمه صدور انقلاب اسلامی در دنیا شد.یکتا تصریح کرد: باید گفت آمریکا شیطان بزرگ است و با حمایت از صهیونیستها به سمت سقوط میرود .وی اظهار کرد: نام و یاد امام راحل در همه دنیا میدرخشد اما اثری از ظالمان زمان نیست و حتی وقتی که امروز شهدای جنگ را میآورند ناگهان یک شهر به هم میریزد، با این نگاه امروز اوضاع دشمن به هم ریخته شده است و برای همین دشمن انواع جنایات را مرتکب میشود تا دین خدا پرستی و الهی صدایش به عالم نرسید اما نمیداند رهبر معظم انقلاب فرمودند ما در پیچ مهم تاریخ قرار داریم و نبرد عزمها و ارادهها شروع شده است.
یکتا گفت: امروز در چهلمین روز شهدای نیجریه یاد آن ها را گرامی میداریم چون شیخ زکزاکی نشان داد که برای پابرجا ماندن بر اهداف خود حتی فرزندان خود را در راه اسلام و آزادیخواهی میدهد.
داماد شیخ زکزاکی نیز با بیان این که حمله به منزل شیخ زکزاکی برنامهریزی شده بود، افزود: سلاحهایی که در حمله به شیعیان نیجریه استفاده شد در جنگ با بوکوحرام نبود و حتی به صراحت از آتش نظامی نیجریه حمایت کردند منتها میلیونها نفر مومن حقیقی در کل کشور دلشان آتش گرفت.
داماد شیخ زکزاکی افزود: حضرت محمد (ص) میفرمایند که مومنین همراه و همدل هم هستند بنابراین معنای این جمله را ما درک کردیم و به همین خاطر از شما تشکر میکنیم.وی بیان کرد: گفتهها درباره اتفاقی که برای شیخ زکزاکی افتاد بسیار زیاد است و نمیشود همه مباحث را بیان کرد ولی شما مطمئن باشید که این حرکت برنامهریزی شده بود این که شیخ زکزاکی و یارانش را در همان روز به شهادت برسانند و آن ها با همین نیت آمده بودند.عقیل ادامه داد: یک فرد نظامی که در این حملات شرکت کرده بود بعد از چند روز خودش از طریق رادیوهای خارجی اعلام کرد از اسلحهای که در حمله به منزل شیخ زکزاکی و حسینیه بقیةا...(عج) استفاده کردند در جنگ با بوکوحرام مشاهده نکرده بودند در نتیجه با تمام قدرت و امکاناتشان این حمله را انجام دادند.وی تاکید کرد: شیخ زکزاکی از سال 1978 میلادی مصادف با سال 1356 آماج توطئههای دشمنان قرار داشت و بیش از 30 سال است که میخواهند او را به شهادت برسانند و خود شیخ زکزاکی هم این را اعلام کرده بود، این که در آن زمان شیخ زکزاکی دانشجو بود و چطور تشخیص داده بودند این فرد برایشان خطرناک است مورد توجه قرار دارد.
چه کسی دستور حمله به شیعیان را داد؟
دختر شیخ زکزاکی نیز گفت: کسانی که مشاور حقوقی حکومت اند همه وهابی هستند و این طور که گفته شده رئیس حکومت نیجریه از این اتفاق بیاطلاع بوده درنتیجه سوال ما ازایشان این است که چه کسی دستور حمله و کشتار شیعیان را داده است؟ وی تصریح کرد: امروز 40 روز از آن اتفاق میگذرد و هیچ خبری از پدرم ندارم.وی افزود: به ما اطلاع دادند که یک نفر پدر ما را دیده است ولی هیچ کدام از خانواده یا نزدیکانش را نگذاشتند که او را ببینند و حرف ما این است که چرا نمیگذارند که اعضای خانواده پدر را ببینند؟ همچنین باید گفت 40 روز گذشته است اما هیچ جنازهای از شهدا تحویل نگرفتهایم.وی بیان کرد: کسانی که دستگیر شدند، زخمی بودند و بدون معالجه آن ها را به زندان بردند و برخی به دلیل خون ریزی در زندان شهید شدند و تعدادی هم در پایگاه نظامی حضور دارند و این در حالی است که حدود 730 نفر ناپدید شده اند و هیچ خبری از آن ها در دست نیست.وی تأکید کرد: چندین خانواده هماکنون داغدار هستند به عنوان مثال یک نفر از بانوان ما دو فرزند پسر و دخترش و شوهرش ناپدید شدند و بعد از این اتفاق هر چیزی که داشتیم ویران شد و اثری از آن باقی نگذاشتند.
دختر شیخ زکزاکی در حالی که صحبتهایش با اشک و ماتم، همراهان و حاضران را تحت تاثیر قرار داده بود، تصریح کرد: حتی به قبرستان شهدای ما که سه نفر از برادرانم در آن جا دفن هستند هم رحم نکردند، آن جا را آتش زدند و ویران کردند و همچنین افرادی را که در منزل پدرم حضور داشتند در یک اتاق جمع کردند و همه آن ها را آتش زدند.
وی ادامه داد: از نظر من اتفاقی که افتاد شبیه به وقایع کربلا بود چون حتی خانمهایی که دستگیر شدند هم چادرهایشان به همراه انگشتر و گوشوارههایشان از آن ها گرفته شده بود حتی خواهرم میگفت عدهای که زخمی بودند در پایگاه با همان وضعیت خون ریزی شهید شدند. دختر شیخ زکزاکی تصریح کرد: روز گذشته یک نفر از اعضای ارتش نیجریه گفته بود تعداد کشتهها هفت و زخمیها 10 نفر است اما باید گفت اینطور نیست و ما میدانیم حدود سه هزار نفر آمار کشته شدهها، زخمیها و ناپدیدشدگان است و بسیاری از جنازهها به دست ارتش نیجریه آتش زده شد.وی همچنین گفت: درخواست داریم از تمام مسلمانان دنیا که برای ما دعا کنند چراکه فقط با حمایت شیعیان و مسلمانان جهان به خدا توکل کردهایم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گرچه بر اساس اطلاعات موجود به نظر میرسد در برآیند عملکرد هیئتهای نظارت در تایید صلاحیتها اشکالاتی وجود دارد که باید حتما اصلاح شود، اما میتوان سخنان رئیس جمهور، یک روز پس از رهنمودهای رهبرانقلاب و درحالیکه مسیر قانونی بررسی اعتراضها ادامه دارد و وزیرکشور از انتقال نکات مدنظر خود به رهبر انقلاب خبر داده بود، را نسنجیده و تحریک آمیز دانست.
درباره تایید صلاحیتها نکات ذیل قابل ارائه است:
1-ابتدا باید سطح مناسب توقع از شورای نگهبان را روشن کرد. اینکه ما بگوییم از میان چندهزار نامزد، چند درصد تایید صلاحیت شده اند، امری نادرست است چرا که قانون برای ثبت نام محدودیتهای اندکی گذاشته است لذا امکان ثبت نام دهها هزار نفر نیز وجود دارد، لذا اگر بخواهیم معیار کمی برای سنجش داشته باشیم، اینکه چند درصد از کل ثبت نام کنندگان تایید صلاحیت شده اند، معیار مناسبی نیست. اگر قرار باشد از لحاظ کمی معیاری مدنظر قرار گیرد باید به میزان تایید صلاحیت شدگان برای هر کرسی توجه کرد که بر این اساس آمار این دوره از انتخابات با رقابت 16نفر برای هر کرسی یکی از بیشترین حدنصابهای انتخابات مجلس را دارد.
2-بر این باورم که بر اساس اصل «حق الناس» نمیتوان معیار کمی برای تایید صلاحیت هیئتهای اجرایی وزارت کشور، هیئتهای نظارت استانها و شورای محترم نگهبان در نظر گرفت چرا که مجموعههای تصمیم گیر درباره صلاحیت کاندیداها (اعم از وزارت کشور و شورای نگهبان) از یک طرف بر اساس «حق الناس احراز صلاحیت ها» دربرابر تایید صلاحیت هر یک نفری که صلاحیت لازم برای ورود به شغل حساس نمایندگی را ندارد، باید در پیشگاه مردم ایران پاسخگو باشند. چرا که مردم به اعتماد صلاحیتهای تایید شده، به سلیقه خود از میان کاندیداها دست به انتخاب میزنند، از طرف دیگر بر اساس «حق الناس حق انتخاب شدن» اگر از فردی از آحاد این مردم که صلاحیت لازم را دارد، فرصت انتخاب شدن گرفته شود نیز هیئتهای بررسی کننده باید پاسخگو باشند، چرا که هم حقی از آن فرد یا جریان سیاسی وابسته با آن سلب شده است و هم از ویژگیهای منحصر به فرد نظام سیاسی ایران که امکان حضور تک تک افراد صاحب صلاحیت و غیروابسته به قدرت و ثروت است، را دچار خدشه میکند. بر این اساس چه نسبت تایید صلاحیت شدگان به کل ثبت نام کنندگان بسیار پایین باشد و چه افراد تایید صلاحیت شده چند برابر کرسیهای مجلس باشند، از منظر قاعده حق الناس اهمیتی ندارد. در هدف گذاری، آرمان نظام جمهوری اسلامی این است که حتی یک نفر غیر صلاحیت دار به عنوان فرد قابل اعتماد به مردم معرفی نشود و حتی یک نفر صاحب صلاحیت از حق انتخاب شدن محروم نشود.
3-نباید این مسئله را نیز فراموش کرد هنگامی که ما میخواهیم فردی را به کاری مهم بگماریم نمیتوانیم اصل را بر برائت قرار دهیم بلکه باید وجود ویژگیهای تعیین شده برای آن کار را «احراز» کنیم همانطور که اگر مدیر یک شرکتی بخواهد یک مسئول امورمالی استخدام کند فقط به گواهی سوءپیشینه بسنده نمیکند و تا از پاکدستی و توان وی اطمینان پیدا نکند، چنین مسئولیتی را به وی نمیدهد پس کسانی که توقع دارند شورای نگهبان اگر به صرف اینکه نکته منفی در کسی ندید، نامزدها را تایید کند، به این منطق بسیار روشن بیتوجه هستند.
4-ممکن است سوال شود که تناقض نمای «حق الناس حق انتخاب شدن» با ضرورت «احراز» چه میشود. توضیح این است که حق الناس انتخاب شدن میگوید اولا همه اطلاعات ممکن درباره فرد بدون سهل انگاری یا بدون وجود توجیهاتی مانند فرصت کم باید جمع آوری شود و ثانیا بدون توجه به سلایق سیاسی فرد و صرفا مبتنی بر ویژگیهای تعریف شده در قانون این اطلاعات مورد بررسی قرار گیرد؛ اگر در جمع بندی نکات قوت و ضعف اطمینان از وجود شرایط حاصل نشد، «حق الناس احراز صلاحیت» میگوید همانند مدیر شرکتی که چنین فردی را برای کار مهم شرکتش استخدام نمیکند، صلاحیت فرد برای رسیدن به کرسی مهم نمایندگی تایید نشود پس در نگاهی آرمانی شورای نگهبان نمیتواند به دلیل کم بودن اطلاعات یا تحمیل سلایق سیاسی حکم عدم احراز بدهد اما اگر اطلاعات به طور کامل جمع آوری شد ولی اطمینان از صلاحیت لازم ایجاد نشد، وظیفه شورای نگهبان حکم عدم تایید صلاحیت فرد برای این مسئولیت است.
5- از این نگاههای مبنایی که بگذریم باید به سراغ واقعیتهای موجود برویم و مبتنی بر آرمانهایی که ذکر شد درباره آنها تصمیم گیری کنیم. واقعیت این است که حجم بالای ثبت نام کنندگان امکان جمع آوری کامل اطلاعات درباره تک تک افراد ثبت نام کننده را ناممکن کرده است و به نظر میرسد شورای نگهبان به اجبار بدون آنکه بتواند به وظیفه خود درباره بررسی صلاحیت تک تک متقاضیان، عمل کند، مجبور به تصمیم گیری شده است و در نتیجه چون مجبور بوده حق الناس احراز صلاحیتها را رعایت کند، به ناچار بر اساس همان اطلاعات در فرصتی کم تصمیم گیری کرده است و طبیعی است که ممکن است حق الناس عدهای از ثبت نام کنندگان تحت الشعاع قرار گیرد. به نظر میرسد ضروری است در قانون انتخابات، زمان بررسی صلاحیتها طولانی شود تا امکان این بررسی برای هیئتهای اجرایی و هیئتهای نظارت فراهم شود امری که مسئولیت آن بر عهده نمایندگان مجلس است و شورای نگهبان عملا بدون آنکه قصوری متوجهش باشد، هزینه اشتباه در قانون گذاری را میپردازد. چه اشکالی دارد برای حفظ ویژگی منحصر به فرد مردمی بودن نظام مردم سالار جمهوری اسلامی، فاصله شروع ثبت نامها تا تایید صلاحیتها طولانی تر شود؟
6-همه آنچه ذکر شد بر میگشت به ثبت نام کنندگانی که از میان مردم عادی، متقاضی وارد شدن به عرصه رقابت هستند. موضوع درباره چهرههای شناخته شده سیاسی، هم از اهمیت بیشتر و هم از ابعاد روشنتری برخوردار است. اهمیت آن بیشتر است چرا که فارغ از «حق الناس» این چهرهها هستند که مورد بحث و بررسی جدی توسط افکار عمومی قرار میگیرند و ابعاد آن روشنتر است چون قاعدتا اطلاعات درباره این اشخاص باید کامل تر باشد و کمبود اطلاعات درباره آنها چندان قابل توجیه نیست.
به نظر میرسد حال که شورای نگهبان به دلیل ضعف قانون با مشکل ضرورت بررسی حجم بالای ثبت نام کنندگان در زمان کم روبه رو شده است، باید لیست چهرههای شناخته شده را در مسیری جدا بررسی کند، چرا که اثر عدم احراز صلاحیت یک فرد غیرشناخته شده با چهرهای شناخته شده، هردو به دلیل به عنوان مثال، اشتباه در ارائه آدرس درست و عدم امکان تحقیق محلی، مطابق واقع بینی نیست.
اطلاعات موجود درباره رد یا احراز نشدن صلاحیتها حاکی از وجود اشتباهاتی است که در نتیجه تصویر نادرستی از عملکرد هیئتهای نظارت ایجاد کرده است که به نظر میرسد ضرورت دارد، بدون نگاه کمی گرایانه، این مهم با تمرکز بر چهرههای شناخته شده در مرحله تجدید نظر اصلاح شود و الا برداشت مناسبی از عملکرد شورای نگهبان در جامعه ایجاد نخواهد شد.
7-در عین حالی که مجدد تاکید میکنم اصلاح اشتباهات صورت گرفته در مرحله تجدید نظر ضروری است. در این باره توجه به دو نکته نیز حائز اهمیت است. اول اینکه نباید فراموش کرد که شورای نگهبان وظیفه دارد بدون در نظر گرفتن برداشتها و مصلحت سنجی ،صلاحیت هرفرد غیر صلاحیت دار را حتی اگر چهرهای مشهور یا وابسته به یک جریان سیاسی باشد تایید نکند که شاید مصالح عالی نظام حکم میکند که دادن اطلاعات به مردم درباره دلایل رد صلاحیت آنان ضروری باشد. به عنوان مثال اگر چهره شاخصی که استاندار بوده است، خلاف نظر صریح رهبری انقلاب، زیر نامهای را برای عدم برگزاری انتخابات امضا کرده است، طبیعی است که این فرد اگر ده بار دیگر هم ثبت نام کند باید صلاحیت اش رد شود در عین حال وقتی این اطلاعات به مردم داده نمیشود،تصور نادرستی از تصمیم درست گرفته شده ایجاد میشود.
نکته دوم نیز این مسئله است که متاسفانه جریان اصلاحات بعد از اینکه در ماجرای حوادث 88 به وظیفه خود در مقابله با جریان مخالف نظام عمل نکرد، همچنان حاضر نشده است مرزبندی خودش را با این جریان معاند، شفاف کند. بالاخره این واقعیت وجود دارد که گردانندگان حوادث 88 ریشه در تندروان اصلاح طلب مجلس ششم داشتند و طبیعی است که تا زمانی که توسط جریان اصلاحات مرزبندی با این جریان شفاف نشود، نگرانی از سوءاستفاده از جریان اصلاحات برای ورود مخالفان نظام به قدرت وجود داشته باشد. خلاصه آنکه اگر رهبران اصلاحات به جای رفتن به دیدار محکومینی که حکم قطعی قضایی اقدام علیه نظام را داشتند به مرزبندی با آنان میپرداختند، میتوانستند توقع خوشبینی به خود و برخورد سهل گرایانه تر با کاندیداهای منسوب به خود را داشته باشند؛ شبیه انتخابات مجلس هشتم که صلاحیت لیست 100 نفره حزب اعتماد ملی با شفاف سازی مواضع توسط آقای کروبی به راحتی تایید شد. شاید عدهای با نویسنده مخالف باشند؛ اما عقیده دارم هنوز هم دیر نشده و آغوش نظام باز است. نظام گامهای بزرگی در این زمینه برداشته است اما همچنان منتظر گام اصلی توسط رهبران جریان اصلاحات است.
8-با توضیحات داده شده حال بپردازیم به موضع رئیس جمهور. روال طبیعی بررسی صلاحیتها به این شکل است که بعد از اعلام نظر هیئتهای نظارت استانی زمان ورود مستقیم شورای محترم نگهبان به بررسی اعتراضها میرسد. کاملا طبیعی است (نمی گویم محق هستند) که هیئتهای نظارتهای استانی در تشخیص خود دچار اشتباه یا حتی در مواردی دچار اعمال سلیقه سیاسی شوند اما قانون راه را برای بررسی بازگذاشته است. در تمام انتخاباتهای گذشته هم این مسئله وجود داشته و درباره چهرههای شاخص در مرحله بعد بسیاری از این اشتباهات با رایزنیها و پیگیریها اصلاح شده است.
در این دوره به طور خاص هنگامی که وزیر کشور از جلسه خود با رهبر انقلاب خبر میدهد، مفهومش این است که معظم له به انتقادهای موجود توجه کردهاند و وقتی را برای شنیدن آنها تعیین کردهاند و در نتیجه تصمیمات مقتضی را خواهند گرفت. حال سوال این است که آقای روحانی که از این مسئله خبر دارند و خود در اظهارات شان به ضرورت رایزنی تاکید میکنند، چرا باید در اظهاراتی علنی آن هم با لحنی تحریک آمیز، فضای آرام بررسی انتقادها و ابهامات را مغشوش کنند؟
آیا این سخنان تحریک آمیز با منع صریح رهبری در روز قبل از آن شائبه ایجاد نمیکند؟ آیا این اقدام مطابق مصلحت ضرورت آرامش برای اقتصاد بحران زده و امیدوار به خروج از رکود پس از لغو تحریمها است؟ آیا فعالان اقتصادی را نگران آینده نمیکند؟ حتی اگر به دنبال رفع اشتباهات صورت گرفته هستیم، آیا این نحوه عمل، فشار بر شورای نگهبان محسوب نمیشود؟ البته باور ما به اعضای محترم شورای نگهبان این است که آنها به رعایت حق الناس چنان اهمیت میدهند که نه فشارهای سیاسی بر تصمیم آنها اثر میگذارد و نه در واکنش به این فشارها موضعی تقابلی میگیرند اما بیتردید بررسی مسائل در فضایی بیتنش و بدون حاشیه نتیجه بهتری خواهد داشت. به نظر میرسد توقع مردم از آقای رئیس جمهور این است که از ظرفیتهای خود برای رعایت هر دو سویه حق الناس( چه حق الناس انتخاب شدن و چه حق الناس احراز صلاحیت) استفاده کنند و مهمتر از آن توقع مردم از آقای رئیس جمهور این است که خود اولین منادی حفظ آرامش در کشور و حرکت صرفا بر مدار قانون باشند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


«شی جین پینگ» رئیسجمهور چین شب گذشته درصدر یک هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی با استقبال محمد جواد ظریف و زیرخارجه کشورمان وارد تهران شد. این سفر در پاسخ به سفر رسمی سال گذشته دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان به چین و پس از حدود 14 سال از سفر رییس جمهور اسبق چین (جیانگ زمین) به ایران انجام میشود. گفته میشود در این سفر قرار است «سند جامع مشترک راهبردی» ایران و چین که سندی مهم در زمینه همکاریها محسوب میشود، امضا شود. همچنین گسترش و تعمیق بیش از پیش مناسبات دو جانبه، منطقهای و بینالمللی و همچنین ارتقای سطح همکاریهای مشترک در زمینههای گوناگون سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی میان تهران و پکن، از جمله اهداف دیدار رسمی 'شی جین پینگ' از جمهوری اسلامی ایران است. رییس جمهوری چین را در این سفر علاوه بر سه معاون نخست وزیر و 6 وزیر، هیات بزرگی از بازرگانان و رسانههای چینی همراهی میکنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس که صحبتهایش را با یک شعر آغاز میکرد و جزو چهرههای ماندگار فوتبال آسیا بود، بامداد دیروز آخرین شعر زندگیاش را خواند و سر بر خاک گذاشت. به گزارش مهر، همایون بهزادی که همه او را به عنوان سرطلایی فوتبال ایران میشناختند و دوستان و نزدیکانش عمو صدایش میکردند، در نخستین ساعات بامداد روز جمعه دوم بهمن ماه سر بر خاک نهاد تا فوتبال ایران یکی از ماندگارترین مردان خود را از دست بدهد. بهزادی از جمله فوتبالیستهای تحصیلکرده و باسواد فوتبال ایران بود که همه سخنرانیهایش را با یک بیت شعر آغاز میکرد و به ادب و فرهنگ فارسی اهمیت زیادی میداد. او سالها رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال بود اما سالهای آخر عمرش را در تنهایی و بیماری سپری کرد. همایون خان که مشکلات قلبی و ریوی داشت برای فرار از دود و آلودگی هوای تهران به پردیس رفته بود تا وضعیت جسمانی بهتری داشته باشد اما نبود امکانات و مشکلاتی که برایش ایجاد شد دوباره او را به تهران برگرداند. او در سالهای اخیر چندین بار در بیمارستان بستری شد تا تحت مداوا و معالجه قرار بگیرد ولی برخی از مواقع که او در بیمارستان بستری میشد کسی اطلاع نداشت و خودش هم خیلی راضی نبود دیگران از این موضوع خبردار شوند چون نمیخواست برای دیگران مزاحمتی ایجاد کند. پنجشنبه شب آخرین لحظات زندگی همایون بهزادی در کنار خانوادهاش سپری شد. آذرخانم، همسر او و علی و شاهین پسران همایون خان در لحظات آخر کنارش بودند. همسر مرحوم بهزادی در تعریف آخرین لحظاتی که بر همایون خان گذشت میگوید: «نیمههای شب بود که بلند شد و رفت به اتاقش اما در برگشت تعادلش را از دست داد و به زمین افتاد. رفتیم بالای سرش اما به سختی نفس میکشید و رمقی برای حرکت نداشت. به اورژانس زنگ زدیم و سوالاتی پرسیدند و توصیههایی کردند تا برسند. وقتی هم آمدند زمان زیادی تلاش کردند تا او را برگردانند اما نفسش به سختی بالا میآمد و تلاش پزشکان هم جواب نداد.» همایون بهزادی که رابطه خوبی با نسل اول فوتبال ایران داشت در دهه 50 یکی از بهترین سرزنان فوتبال جهان شد و در بین 5 نفر برتر قرار گرفت. از همان روزها بود که لقب سرطلایی فوتبال ایران به او داده شد. بهزادی در داربی معروف استقلال و پرسپولیس 3 گل از 6 گل سرخپوشان را به ثمر رساند و جالب اینکه خودش از 40 روز پیش تیم را تمرین داده بود و صبح روز بازی ترکیب را به آلن راجرز داد. همایون بهزادی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا در تالار مشاهیر فوتبال آسیا قرار گرفت و 2 بار به این مراسم دعوت شد که یکی از آنها را به همراه علی دایی شرکت کرد و از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا هم مورد تقدیر قرار گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


وزارت خارجه آمریکا قانون محدودیت معافیت ویزای شهروندان 38 کشور جهان که به کشورهای ایران، عراق،سوریه و سودان سفر داشتند ویا دارای تابعیت دوگانه از این کشورها هستند را پس از لحاظ کردن اصلاحات و استثنائاتی برای اجرا ابلاغ کرد. به گزارش ایرنا،وزارت امور خارجه آمریکا در این اصلاحات اعلام کرد: قانون محدودیت معافیت ویزا (روادید) شامل افرادی که به منظور امور کاری و بازرگانی «مشروع» مطابق با توافقنامه هسته ای ایران به ایران سفر می کنند و نیز خبرنگارانی که به کشورهای ایران، عراق، سوریه و سودان اعزام می شوند، نمی شود. با این حال شهروندان کشورهای دارای معافیت ویزای آمریکا که در ایران حضور دارند و یا از تاریخ 1 مارس 2011 به کشورهای ایران، عراق ، سوریه و یا سودان سفر کرده اند ( به استثنای مقامات سیاسی و نظامی کشورهای عضو توافقنامه معافیت ویزا که به منظور ماموریت دولتی سفر کرده اند) و نیز شهروندان کشورهای دارای معافیت ویزای آمریکا که تابعیت دوگانه از کشورهای ایران،عراق، سوریه ویا سودان را داشته باشند باید از این قانون تبعیت کنند. در همین حال «مایکل مک کال» رئیس کمیته امنیت داخلی در مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این اصلاحیه و معافیت گفت: دولت اوباما قانونی را که خود رئیس جمهوری امضا کرده بود، نقض کرده است و آن چه اجرا می شود اختلاف نظر در تفسیر قانون نیست بلکه نقض فاحش آن و توافقی است که با کاخ سفید منعقد کرده بودیم. همزمان به گزارش فارس، کارشناسان حاضر در نشست روز چهارشنبه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا خواستار حفظ فشارها بر ایران در دوران پس از توافق هستهای با این کشور شدند.فرماندار ایالت تگزاس آمریکا نیز، روز چهارشنبه در ابلاغیهای بر لزوم ادامه تحریمهای این ایالت علیه ایران در پرتو رفع برخی تحریمهای دولت آمریکا علیه این کشور تأکید کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حسرت 40 ساله فوتبال ایران برای حضور در المپیک باز هم تمدید شد و دیشب تیم امید ایران با شکست سنگین برابر ژاپن از رسیدن به نیمه نهایی و المپیکی شدن باز ماند تا این حسرت ۴۴ ساله شود. تیم امید ایران که فوتبالدوستان و کارشناسان امید زیادی به آن داشتند و امیدوار بودند محمد خاکپور و شاگردانش با مدیریت محمد مایلیکهن و حبیب کاشانی به حسرت 40 ساله فوتبال ایران برای المپیکی شدن پایان دهند، در مرحله یکچهارم نهایی مسابقات قهرمانی زیر 23 ساله آسیا و انتخابی المپیک ریو به مصاف ژاپن رفتند و با قبول شکست سنگین 3- صفر در وقتهای اضافه از گردونه رقابتها حذف شدند و در حسرت المپیکی شدن ماندند. ملیپوشان امید ایران که با پیروزی برابر سوریه، چین و شکست مقابل قطر به عنوان تیم دوم گروه A به مرحله حذفی صعود کرده بودند مقابل ژاپن تیم نخست گروه B صفآرایی کردند و در حالی که 90 دقیقه تیم برتر میدان بودند در 30 دقیقه وقت اضافه قافیه را باختند و با دریافت 3 گل از ساموراییها وداع تلخی با مسابقات داشتند. ملیپوشان امید که بازی را خیلی تهاجمی آغاز کرده بودند، برابر ژاپنی که 5 دوره متوالی در المپیک حاضر بوده، نمایش خوبی داشتند و تیم برتر میدان بودند به طوری که مانیتورها مالکیت توپ 60 به 40 را نشان میدادند. امیدهای ایران در نیمه دوم هم سرتر و برتر از ساموراییها نشان دادند و حتی در دقیقه 56 میلاد محمدی تا آستانه فتح دروازه حریف پیش رفت اما توپش به تیرک دروازه خورد. شاگردان خاکپور در ادامه هم با دوندگی بیامان تلاش کردند خود را به دروازه حریف نزدیک کنند اما در زدن ضربات آخر بیدقت بودند و در واقع توانایی عبور از خط دفاع مستحکم ژاپن را نداشتند و در پایان 90 دقیقه به تساوی بدون گل رسیدند. با توجه به انرژی زیادی که امیدهای ایران از 90 دقیقه از دست داده بودند کادر فنی ژاپن از ابتدای وقتهای اضافه بنای کار را به حمله و فشار زیاد گذاشت و با تحت فشار گذاشتن بازیکنان خسته ایران سرانجام در دقیقه 96 ژاپن توسط بازیکن تعویضیاش به گل نخست رسید. زمانی که ملیپوشان ایران برای جبران گل جلو کشیدند این ژاپن بود که دوباره در دقیقه 108 روی یک ضربه زیبا به گل دوم رسید و در حالی که دفاع ایران دیگر خودش را تسلیم شده میدید گل سوم ژاپن هم تیر خلاص بر رویای المپیک فوتبال ایران بود.
قاسمپور: پشت بازی ژاپنیها تفکر بود
کارشناس فوتبال ایران گفت: «سرنوشت تیمی که آن را به تقدیر سپرده بودیم جز این نمیشد.» به گزارش کاپ، ابراهیم قاسمپور درباره شکست تیم امید ایران مقابل امید ژاپن اظهار داشت: «وقتی در فوتبالمان چیزی نمیکاریم نباید انتظار برداشت داشته باشیم. ما فقط نزدیک مسابقات یادمان میافتد که تیم ملی یا تیم امید داریم و سرنوشتمان را همین مسائل رقم میزنند. تیمی که آن را به دست تقدیر سپرده بودیم جز این سرانجامی نداشت.» وی در ادامه گفت: «از فردا همه دنبال مقصر میگردند و هر کسی تقصیر را به گردن دیگری میاندازد و میگوید ما اشتباه نکردیم. این داستان تکراری فوتبال ماست. در فوتبالی که انتخاب مربیاش مبنای درستی ندارد و خیلی از مسائل لحاظ نمیشود، نباید از تیم امید آن انتظار رفتن به المپیک داشت.» قاسمپور بیان داشت: «ژاپنیها گرچه در این دیدار خیلی از ما سرتر نبودند اما مشخص بود که پشت فوتبالشان تفکر و برنامه است و به خوبی سازماندهی شده است. برخلاف فوتبال ما که ا... بختکی اداره میشود و تیمهایش میخواهند با همین روش موفق شوند.» این پیشکسوت فوتبال درباره عملکرد محمد خاکپور نیز گفت: «وقتی تیمی حذف میشود طبیعی است که مربی نیز مقصر است اما ما باید به این فکر کنیم که پروسه انتخاب مربی در فوتبالمان پروسهای معیوب است.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نشریه بیلدآلمان با استناد به بررسی انجام شده توسط یک موسسه انگلیسی از آزاد شدن بسیاری ازمناطق سوریه خبر داد و نوشت: بشار اسد حالا در یک جایگاه بسیار با ثبات قرار دارد. به گزارش تسنیم، «بیلد» نوشت: «کلومب استرک» از کارشناسان تروریسم انستیتو تحقیقات انگلیسی IHS یک بررسی را منتشر کرده است که نشان می دهد بشار اسد چه مقدار از خاک سرزمینش را از دوره زمانی 30 سپتامبر 2015 تا 11 ژانویه 2016 آزادکرده است. به گفته «استرک» اسد حدود 1.3 درصد قلمرو تحت اشغال خود را از زمانی که روسیه نیروهای اسد را با عملیات هوایی خود حمایت می کند دوباره تصرف کرده است.1.3 درصد ممکن است در ظاهر رقم کمی باشد اما برای بشار اسد و مخالفان آن از اهمیت بالایی برخوردار است. به گفته «استرک» موضع دولت بشار اسد بسیار تغییر کرده است. در هشت ماه ابتدایی سال گذشته میلادی اسد 18 درصد از مناطق تحت تصرف خود را از دست داد. البته حالا وی در یک موقعیت بسیار با ثبات قرار دارد و بسیاری از مناطق تحت اشغال شورشیان را دوباره تصرف کرده است. هم اکنون بشار اسد حدود 30 هزار کیلومتر مربع از سوریه را تحت کنترل خود دارد. کل مساحت سوریه 185 هزار کیلومتر مربع است که البته بسیاری از مناطق، بیابانی وخالی از سکنه است و بیشتر مراکز جمعیتی در محدوده تحت کنترل دولت قرار دارد. ارتش بشار اسد در دو منطقه فعال بوده به ویژه منطقه اطراف شهر حلب که به گفته استرک از اهمیت بالایی برخوردار است. این بزرگ ترین شهر در شمال سوریه و یکی از مهم ترین محورهای اصلی این کشور محسوب می شود. اگر حلب به دست شورشیان مسلح بیفتد امکان تشکیل یک دولت مستقل در حلب به عنوان پایتخت آن وجود دارد. اسد می خواهد با تمام قدرت از این امر جلوگیری به عمل آورد. به گفته استرک بشار اسد همچنین برخی از مناطق تحت اشغال تروریسم داعش را نیز دوباره باز پس گرفته است که البته وسعت این مناطق کم تر از مناطق دوباره تصرف شده از دست شورشیان مسلح است. شهرهای نزدیک به مرز «الباب» و «منبج» به دلیل موقعیتی که دارند برای داعش از اهمیت بزرگ راهبردی برای ورود و خروج به ترکیه برخوردارند. اگر الباب و منبج دوباره به تصرف دولت سوریه درآید داعش تنها دو شهر بزرگ رقه و دیرالزور را تحت کنترل خود خواهد داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
.jpg)