ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
چهره
تعداد بازدید : 175
پزشکیان: اگر مدیران به عدالت رفتار کنند مردم ناراضی نمی شوند
رئیسجمهور منتخب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در حرم امام خمینی(ره) گفت: اگر عدالت در جامعه پیاده نشود، دعوا شروع میشود و اختلاف و مشکلات ایجاد میشوند؛ باید توجه داشت که امام حسین(ع) برای برپایی حق، قیام و طلب اصلاح کرد و گفت میخواهم برای اجرای حق، امربهمعروف کنم.وی بیان کرد: اگر حق در جامعه و بین افراد و جوامع و قومیتها و ملل پیاده نشود، گریه برای امام حسین(ع) فقط یک گریه کردن است چراکه امام برای رعایت حق و عدالت آمده است.رئیسجمهور منتخب بیان کرد: اگر ما مدیران و کسانی که ادعا دارند به عدالت رفتار کنیم، مردم در جامعه ناراضی نمیشوند و گلایه نمیکنند و وقتی ناراضی هستند و گلایه میکنند، یعنی حتما ما کاری کردهایم که موجب گلایه آنها شده است.پزشکیان ادامه داد: وقتی آدم به حق عمل نمیکند که تابع هوای نفس خود شود و حق را به جناح و گروه و قوم خود به عنوان اولویت بدهد و حق زیر پا گذاشته شود اما نفس است که نمیگذارد حق دیگران را بدهیم و خود و قوم خود را برتر از دیگران بدانیم در صورتی که حق یعنی عمل بر اساس انصاف. وی افزود: خدا میداند ما چه کار میکنیم، لذا نباید به خاطر گناهکاری یک عده پا را از انصاف و عدالت فراتر بگذاریم چون که امام حسین و یارانش برای این مفاهیم شهید شدند. پزشکیان بیان کرد: با مردم باید با گذشت و رحمت و عطوفت رفتار کرد و ما بهعنوان حاکمان و خدمت گزاران مردم اگر به این دستورات عمل کنیم، مملکت گلستان میشود و من اعتقاد دارم گلستان میشود و همه دعواها جمع خواهد شد.وی ادامه داد: ما اکنون دعوای نفس، منیت، جناح و دسته داریم وگرنه عمل به حق که دعوا ندارد و منت به کسی که وسط بیاید و بخواهد مشکل مردم را حل کند چراکه ما حتما او را دنبال میکنیم و نوکری اش را خواهیم کرد.پزشکیان ادامه داد: امشب، شب عاشورا و شب جانفشانی یاران امام حسین(ع) است؛ امام حسین در این شب به تکتک کسانی که در آن صحرا بودند، گفت بروید، این دشمنان با من مشکل دارند اما یکی از آنها از آن جا خارج نشد برای این که همه با عشق به میدان آمده بودند.وی افزود: ما هم باید یادمان باشد که این الگوها را فراموش نکنیم و راه امام حسین(ع) را درست برویم و مبادا به اسم امام حسین تابع هوای نفس و غرور و تکبر شویم و این، آنچیزی است که امام حسین برای آن شهید شد.رئیسجمهور منتخب در پایان گفت: امیدواریم خدا ما را در مقابل مردم شرمنده نکند و قدرتی به ما بدهد که بتوانیم بدون توجه به جناح و دسته و قوم خود خدمت گزار همه مردم باشیم چراکه وظیفه ما رعایت حق بین مردم است./فارس
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 202
نگاه سوم
مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب و سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس صبح روز عاشورا در مراسم عزاداری مهدیه امام حسن مجتبی(ع) شرکت کردند.
سعید حدادیان، مداح اهل بیت پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) را به پزشکیان اهدا کرد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 156
گزارش ظریف از روند چینش کابینه
مسئولان و دبیران کارگروهها و مدیران کمیتهها تعیین و اعضای بیشتر کمیتهها به شورای راهبری برای تصویب نهایی پیشنهاد شدهاند
زاهدی-وزیر خارجه سابق کشورمان که حالا در اولین حکم مسعود پزشکیان به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال کابینه چهاردهم منصوب شده است، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:رَّبّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّی مِن لَّدُنکَ سُلْطَانًا نَّصِیرًا
با نام و یاد خدا، سلام به هم میهنان گرامی و تسلیت عاشورای سرور آزادگان و سالار شهیدان؛
گلایه ظریف از عدم همکاری صدا و سیما
بنا داشتیم روند بررسی و پیشنهاد اعضای هیئت دولت را هر روز به صورت شفاف به مردم دلاور و هوشمند ایران گزارش دهیم. اما افسوس که کوشش ما برای رفع ملاحظات سازمان صدا و سیما تاکنون ناکام مانده و لذا ناگزیریم که اطلاع رسانی را با تأخیر از طریق فضای مجازی انجام دهیم. از این تأخیر ناخواسته که باعث گرم شدن بازار شایعات و خبرسازیها شده است، پوزش میخواهم.به دنبال انتخاب جناب آقای دکتر پزشکیان، به دستور ایشان شورای راهبری تشکیل شد و تاکنون ۹ جلسه برگزار کرده، سنجهها را مشخص نموده و برای اطمینان از شفافیت و سلامت روند بررسی نامزدهای پیشنهادی با مراجعه به کارشناسان و شنیدن نظرات مختلف به دو مصوبه مادر رسیده است...فراخوان برای درخواست از شخصیتهای ملی، احزاب، انجمنهای علمی و صنفی و بخش خصوصی جهت معرفی نامزدهایی برای عضویت در دولت چهاردهم ارسال شده و پاسخهایی دریافت شده و منتظر بقیه پیشنهادها هستیم.
مسئولان و دبیران کارگروهها و مدیران کمیتهها تعیین و اعضای بیشتر کمیتهها به شورای راهبری جهت تصویب نهایی پیشنهاد شدهاند. کمیتهها پس از تکمیل، بیش از ۴۵۰ نفر از بانوان، جوانان، اقلیتهای دینی و مذهبی، نخبگان دانشگاهی و تخصصی غیردانشگاهی، نمایندگان تشکلهای تخصصی، نظامهای صنفی و سازمانهای مردم نهاد، نمایندگان بخش خصوصی، وزرای ادوار، نمایندگان جبهه اصلاحات و اعضای ستاد مرکزی و استانها را در خود جای خواهند داد که نمودی از رنگینکمان زیبایی که ایران عزیز ما را ساخته خواهد بود.
برخی کمیتهها چندین جلسه برای بررسی سنجههای تخصصی حوزه خود و نیز شیوه کار اقدام کرده و روند رسیدگی را به آن دسته از نامزدهای پیشنهادی که تاکنون دریافت شدهاند،آغاز کردهاند. هیچ کمیتهای هیچ نامزدی را برای هیچ پستی نهایی نکرده و تمامی گمانهزنیها صرفاً خبرسازی بیپایه است. تنها تاثیر این خبرسازیها ایجاد نگرانی در دوستداران دکتر پزشکیان است و اگر تاثیری در روند پیشنهاد اعضای دولت چهاردهم داشته باشد، بیگمان تأثیر معکوس خواهد بود، چراکه ضمن استقبال از دریافت پیشنهاد و نقد، هیچگونه تخریب، سهمخواهی و خبرسازی را برنمیتابیم و آن را برهمزننده عدالت، شفافیت و انتخاب کارشناسانه میدانیم.
یادآوری این نکته نیز بایسته است که هدف این روند تنها پیشنهاد نامزدهایی شایسته برای عضویت در هیئت دولت به جناب دکتر پزشکیان است. اختیار انتخاب اعضای هیئت دولت بر مبنای قانون اساسی به عهده رئیس جمهور است و ما تنها به عنوان بازوی مشورتی ایشان انجام وظیفه میکنیم.
این نخستین تجربه چنین روند شفافی در کشور است که در فرصتی بسیار کوتاه – که از ویژگیهای انتخابات اخیر و تشکیل دولت چهاردهم است – مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. بیگمان، این روند خالی از ایراد و ابهام نخواهد بود ولی آغازی است که به یاری خدا و پافشاری مردم برای دورههای آینده اصلاح و نهادینه خواهد شد. دستیابی به این هدف در گرو شکیبایی، هوشیاری، ژرفنگری، بیتوجهی به فضاسازیها و نقد مشفقانه و سازنده است.
میدانیم که راه دشوار است و پرفراز و نشیب ولی برای تمرین مردمسالاری نباید منتظر بهترین شرایط بود.
نگرانی ها و انتقادهای نرم از روند تعیین کابینه
با این حال این روند و چارت بندی با انتقادهای نرم و توصیه های برخی حامیان دولت هم همراه بود . محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به ظریف رئیس شورای انتقالی دولت چهاردهم نوشت: شما در طول این مدت برای نجات ایران تلاش ایثارگرانه کردید. خطری که از بیخ گوش مردم رد شد، از خطری که از بیخ گوش ترامپ گذشت، خیلی مهم تر بود. باید از هماکنون مراقبت کنید که کمیته ها ، نیروهای جدید به شکلی که از پزشکیان عزیز توقع می رود معرفی کنند تا خدای نکرده وقتی نتایج کار کمیته ها اعلام شد، نگویند کوه موش زایید. خدا کمکتان کند.عبدا... رمضان زاده سخنگوی دولت خاتمی با حالت کنایه از این که ظریف مسئولیت مدیریت روند انتخاب کابینه را بر عهده گرفته، انتقاد کرده و گفته که او یک مذاکره کننده ارشد است.در عین حال حسام الدین آشنا نیز در واکنش به گزارش محمد جواد ظریف درباره انتخاب اعضای هیئت دولت چهاردهم نوشت: درباره این گونه فهم از ساختار دولت سخن فراوان است.محمد فاضلی مشاور فرهنگی رئیس جمهور منتخب در رقابت های انتخاباتی نیز طی یادداشتی درباره دولت پزشکیان نوشت: برخی فقط انتظار شکست او را میکشند و کاری نمیکنند و برخی هر کاری از دستشان برآید انجام میدهند تا او شکست بخورد و نظریه منتظران شکست درست از آب درآید. برخی هم فراتر از درستی نظریهشان، شکست پزشکیان را انتظار میکشند تا خود به جایی برسند.گروه چهارم. منتقدان امیدوار واقعبین کسانی هستند که به نظاره عملکرد کمیتهها نشستهاند، امیدوارند حاصل عملکرد کمیتهها به انتخاب متخصصترینها، باتجربهترینها و هیئت دولتی هماهنگ و منسجم ختم شود که با پاکدستی و سلامت و عقل سیاستگذارانی مناسب کار کند. گروه چهارم، منتقد برخی رویههای عملکرد کمیتهها هم هست، به حضور برخی چهرهها در کمیتهها معترض است و از کم بودن شفافیت در مواردی از فرایند انتخاب هم انتقاد میکند. حاصل کارش تا اینجا، سطحی از پاسخگو کردن چهرههای اصلی کمیتهها و کمیته راهبری در برابر افکار عمومی بوده است.وی اضافه کرد : منتقدان امیدوار واقعبین همزمان میدانند که در کشوری بدون سامان سیاسی حزبی، با تجربه دههها ناشایستگزینی و در اوج منازعهای سیاسی که از سال ۱۳۸۸ به این سو ادامه داشته و در کوران فعالیت مجاهدین شنبه، رسیدن به گزینههای کاملاً مطابق با معیارها دشوار است.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 88
کابینه چهاردهم؛ اولین آزمون اجماع سازی پزشکیان
بازار گمانهزنی برای انتخاب وزرا و معاونان رئیسجمهور داغ است و هر ساعت از یک لیست یا یک پیشنهاد جدید رونمایی میشود. یکی از این پیشنهادها، تشکیل کابینه ائتلافی از سوی پزشکیان است.تعریف و ویژگی های کابینه ائتلافی چیست؟
هادی محمدی –ده روز از انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم گذشته و این روزها جذاب ترین خبر سیاست داخلی ایران موضوع تشکیل کابینه است و در این میان گمانه زنی هایی که هنوز هیچ کدام رسمیت و قطعیت نداشته همچنان در حال بررسی هستند . با این حال درباره کلیت کابینه و خط مشی آن می توان گزاره هایی را مطرح کرد . پزشکیان اگرچه همواره در جناح اصلاح طلب آسمان سیاست ایران بوده و در انتخابات های مجلس نیز حمایت آن ها را بر عهده داشته اما شخصیتی یک بعدی نداشته و چه در رقابت های انتخاباتی و چه در این 10 روز نشان داده که نمی خواهد در یک پوسته مشخص به نام اصلاحات کار خود را پیش ببرد . او خواهان انسجام ملی در کشور است و ریشه مشکلات را در کشور همین اختلافات می داند . حالا در بزنگاه اول خود باید ثابت کند نگاه جناحی و حزبی نداشته و می تواند در راس هیئت دولتی بنشیند که علاوه بر حضور اصلاح طلبان به عنوان مهم ترین حامی وی در انتخابات، عناصری متخصص و کارآمد از دیگر گروه ها و جناح ها را نیز ببیند . همان طور که اطرافیانش هم چنین فضایی را بهتر و موثر تر می دانند . محمد جواد ظریف رئیس شورای راهبری انتقال کابینه چهاردهم در بحث تشکیل کابینه بر اجماع ملی و استفاده از همه ظرفیت ها تاکید دارد. علی اصغر شفیعیان روزنامه نگار و همراه قدیم پزشکیان نیز تشکیل دولت وحدت ملی با حضور سلایق مختلف را رد نمی کند، حتی عباس عبدی هم که حمایت زیادی از پزشکیان در انتخابات داشت در یادداشتی استفاده از نیروهای جناح مقابل را که به تندروی و نزدیکی به تندروها مشهور نیستند به صلاح پزشکیان می داند . پیشتر عصر ایران نیز نوشته بود:پزشکیان برای تشکیل دولت قوی و موفقیت در 4 سال آینده، در ابتدا نیازمند تشکیل دولت ائتلافی و با اختیار است.منظور از دولت ائتلافی این است که دولت تنها از چهره ها و نیروهای جناح پیروز در انتخابات تشکیل نشود، بلکه دیگر مراکز قدرت در حکومت نیز در دولت جدید، نماینده و سهم داشته باشند. دلیل این نیاز نیز به سادگی قابل بیان است. همه قدرت در دستان رئیس جمهوری نیست به ویژه اگر رئیس جمهوری از جناح اصولگرا نباشد؛ به ویژه اگر رئیس جمهوری از جناح اصلاح طلب باشد... پزشکیان برای موفقیت نیازمند داشتن دولت با اختیار است و این موضوع تنها با حضور نمایندگان همه بخش های قدرتمند در دولت او محقق می شود.در این میان محمد فاضلی پژوهشگر و جامعه شناس که در رقابت های انتخاباتی به عنوان مشاور فرهنگی، پزشکیان را همراهی کرد، می نویسد مردم ایران سه دهه است منازعه میان جناحهای سیاسی را شاهد هستند و حاصل همه آن ها، بدتر شدن وضعیت مردم بوده است. عدم توافق فرادستان سیاسی نه فقط در ایران، بلکه در سایر کشورهای در حال توسعه نیز فاجعه سیاسی و توسعهای به بار آورده و یکی از راههای پیشگیری از این منازعه و کاهش احتمال آن، شکل دادن به کابینهای ائتلافی است.
کابینه ائتلافی به روایت فاضلی
وی در توضیح دیدگاه خود درباره کابینه ائتلافی می نویسد : ائتلاف کردن و تشکیل کابینه ائتلافی به معنای سهمیه دادن به جناحهای قدرت سیاسی و کنار هم گذاشتن وزرا و همکاران رئیسجمهور در بخشهای مختلف دولت بر اساس سهمیه تعیینشده برای هر جناح یا کنار هم قرار دادن یک مشت آدم با افکار متعارض و متناقض اما متعلق به جناحهای مختلف و تقسیم قدرت برای ساکت کردن آن ها نیست.ائتلاف در این سطح می تواند اولا تلفیقی بین عدالتخواهی و حمایت اجتماعی کارآمد و کاهش مداخله دولت در بازارها باشد، ثانیا ائتلافسازی بر محور ضرورت توافقسازی سیاسی و همزمان تحقق تغییرات اجتماعی و سیاسی ملموسِ معنادارِ مستمر، ثالثا ائتلافسازی بر محور تغییرطلبی و درعینحال تدریجیگرایی در مطالبه تغییرات ، رابعا ائتلافسازی بر محور اعمال سیاست صنعتی و کاهش مداخلههای ناکارآمد دولت در بازارها ، خامسا ائتلافسازی بر محور ضرورت توسعه اقتصادی و همزمان ضرورت حفظ محیطزیست و سادسا ائتلافسازی بر محور حفظ توأمان قدرت ملی و در همان حال همزیستی مسالمتآمیز و غیرتحریمی با جهان.
مشابهت های 3 نامزد از حیث رویکردی
به نظر می رسد آن چه فاضلی می گوید قابلیت اجرا نیز داشته باشد، مناظرههای انتخاباتی نشان داد در بین نامزدها، سه نامزد – پزشکیان، پورمحمدی، قالیباف – وجود دارند که بر سر بسیاری از مسائل عمده و حیاتی کشور با هم توافق نظر دارند. آن ها بر سر مسئلهها تفاوت چندانی نداشتند و تنها کموبیش هرکدام ادعا میکرد فرد بهتری برای درمان کردن آن مسئلههاست. رویکردهای مشابهی به سیاست خارجی را میشد در سه نامزد مذکور پیدا کرد، زیرا همه قائل به ضرورت رفع تحریمها، مذاکره و استفاده از ترکیب دیپلماسی و قدرت سخت برای حل کردن مسئله تحریمها بودند.علاوه بر این ها باید یادآوری کرد که امروز پزشکیان و قالیباف در رأس قوای اجرایی و مقننه هستند ، از سویی قالیباف با حضور تعداد نه چندان کمی از تندروها در مجلس برای اجرای وعده هایش و ادامه ریاستش بر مجلس نیاز به همراهی دولت و به ویژه حامیان دولت در مجلس دارد و پزشکیان نیز برای همراه کردن اکثریت مجلس در تصویب لوایح و گرفتن رای اعتماد به مجلس قالیباف نیاز دارد . این نیاز دو طرفه باید در جهت صلاح کشور و تامین منافع ملی و دور کردن تندروها از ارکان حاکمیتی و تصمیم گیری به کار گرفته شود و در این میان تشکیل یک دولت وحدت ملی یا اجماع ملی یا ائتلافی یا هر اسمی که روی آن گذاشته شود، می تواند بسیار موثر باشد . حتی استفاده از تفکر و جایگاهی که پورمحمدی در انتخابات برای خود ساخته نیز می تواند به کمک پزشکیان و کشور بیاید . رئیسجمهوری منتخب ایران در پیامی به جهان که برای رسانههای بینالمللی فرستاد و در برخی از رسانههای داخلی هم منتشر شد برنامه و مأموریت خود را در سه محور توصیف کرد: اصلاحات، تقویت وحدت ملی و تعامل سازنده با جهان.وی نوشت: «من با برنامهای که بر «اصلاحات»، «تقویت وحدت ملی» و «تعامل سازنده با جهان» تاکید داشت، وارد کارزار انتخابات شدم و در نهایت موفق شدم اعتماد هموطنانم را، حتی زنان و مردان جوانی که از وضعیت کلی کشور ناراضی بودند، در پای صندوقهای رأی جلب نمایم. این اعتماد برای من بسیار ارزشمند است و مصمم هستم با ایجاد اجماع، هم در داخل کشور و هم در سطح بینالمللی، وعدههایی را که در دوران تبلیغات انتخاباتی به مردم کشورم دادهام، محقق سازم.»علی اصغر شفیعیان، چهره رسانهای نزدیک به دکتر مسعود پزشکیان، نیز در توئیتی نوشت: «دولت وحدت ملی» مدنظر است، نه دولت اصلاحطلب یا اعتدالی. چند ملاک لازم: صداقت، پاکدستی، شجاعت، عقلانیت.این اظهارات همگان را بیش از پیش نسبت به تشکیل چنین دولتی بعد از سال ها تشکیل دولت های جناحی امیدوار کرده است حتی پیشتر ظریف در زمان انتخابات با بیان این که ما آمدهایم تا یک دولت با وحدت ملی تشکیل دهیم، گفته بود: از اصولگرا، اصلاحطلب، همه در دولت پزشکیان هستند. تنها ملاک و میزان برای پزشکیان صداقت، پاکدستی و عقلانیت است. وی تاکید کرده بود: این درد مشترک هرگز جداجدا درمان نمیشود، این درد باید با هماهنگی اصلاحطلب، اصولگرا، مستقل درمان شود .
همدلی و «وحدت ملی»؛ کلید رفع تهدیدها و مشکلات
به نظر می رسد در چنین فضایی حتی می شود از ظرفیت میانه رو و مستقل محسنی اژه ای به عنوان رئیس دستگاه قضایی نیز استفاده کرد تا شاهد مخالف خوانی ها و دعواهای گذشته میان دولت و قوه قضاییه هم نباشیم .در واقع با درک این موضوع مهم که تنها با همدلی و «وحدت ملی» میتوانیم تهدیدها و مشکلاتمان را برطرف کنیم ، می توان از پایگاه رأی طرف مقابل موسوم به «جبهه انقلاب» نیز افرادی که با فکر اعتدالی دغدغه عزت و امنیت ایران را دارند، استفاده کرد . در دنیای پرآشوبی به سر میبریم و چالشهای کشور نیز بیشمار است؛ تنها با همدلی و «وحدت ملی» میتوانیم تهدیدها و مشکلاتمان را برطرف کنیم. در این میان همراهی گروه های حامی پزشکیان نیز می تواند به این مسیر مفید برای کشور کمک کند . باید مراقب رفتار خردمندانه مردم در انتخابات اخیر بود . مردم ایران پس از سه انتخابات با آمار مشارکت کاهشی ، بار دیگر پای صندوق ها آمدند که اگرچه برای جمهوری اسلامی آمار خوبی نیست اما امیدوارکننده است از این جهت که اگر حاکمیت دست از دعواها در سطوح بالا بردارد و حداقل برخی از مشکلات مردم را حل و فصل کند ، این مردم با حکومت قهر نبوده و حاضرند در تعیین سرنوشت سیاسی خود مشارکت کنند اما این تعامل، رابطه ای دو سویه است و در حقیقت ابتکار عمل برای اجماع سازی در داخل بر عهده پزشکیان، همکاران و طرفداران اوست. او در کسوت رئیس جمهوری باید زمینه و بستر لازم برای همکاری ملی را فراهم کند و پیشگام هم افزایی و اجماع سازی باشد. چینش کابینه شاید اولین گام رئیس جمهور برای ارزیابی دقیق تر حرکت او در مسیر عمل به وعده ها باشد. قاعدتا کسی انتظار ندارد به نام تعامل، کابینه تبدیل به شرکت سهامی شود اما این انتظار هم وجود دارد که همکاران او همچون خودش معتقد به گفت و گو و کار کارشناسی باشند. اگرچه اسامی بیرون آمده از کمیته های تخصصی انتخاب وزرا نشان می دهد هم متخصصان غیرحزبی وجود دارند و هم برخی وابستگان به رقبای انتخاباتی پزشکیان و این نکته خوبی است اما رئیس جمهور منتخب اگر بتواند در نهایت در قامت یک رئیس جمهور اجماع ساز ظاهر شود، برکاتش هم به دولت، مردم و نظام خواهد رسید.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 219
تازه های مطبوعات
ایران -الگوی خنثیسازی تحریم در دولت شهید رئیسی از مرحله ایده و شعار به واقعیت پیوست. این الگو ارکان و اجزای مهمی دارد که جانمایه آن کاهش آسیبپذیری کشور از طریق متنوعسازی مبادی و همکاران است. اجازه ندهید بار دیگر و با تکرار تجربه دولت یازدهم، مسیرهای فروش نفت و انتقال منابع ارزی کشور از دست برود و کشور در مقابل بیگانه دست بسته و بیگزینه شود. این اشتباه را یک بار به بهانه و در ظاهر نشان دادن حسن نیت به غربیها در مذاکرات برجام و همچنین با پوشش مبارزه با فساد انجام دادند.
اعتماد-کابینه پزشکیان در صورتی موفق میشود که از برخی ویژگیها بهرهمند باشد. نخست این که، کابینه باید نماد تغییر و تجسم تحول باشد. اگر کابینه نماد تداوم و حفظ وضع موجود باشد، همه باختهایم. به هیچوجه دیگر نمیشود مردم را به انتخاباتی دعوت کرد که بنبستها را پایان دهد.
جمهوری اسلامی -هنوز هم واعظان و مداحانی داریم که به اغراض سیاسی آلوده نشدهاند و محافل عزای حسینی را به بازیهای جناحی و گروهی آلوده نکردهاند ولی این واقعیت تلخ را نباید انکار کرد که بخش قابل توجهی از ادارهکنندگان این محافل به شدت در معرض بیماری مهلک وابستگیهای جناحی و آلوده شدن به بازیهای سیاسی قرار گرفتهاند.
کیهان -مردم براساس دریافت خود از تبلیغات انتخاباتی به فردی سادهزیست، عدالت خواه و پیرو حضرت علی علیهالسلام، تابع مقام معظم رهبری، متشرع و مقید به چارچوبهای دینی، دارای سابقه رزمندگی، دارای اصالت خانوادگی، سادگی و صمیمیت در کلام، معتقد و مروج کلام خدا و نهجالبلاغه، فردی که وابسته و وامدار هیچ حزب و جناح سیاسی نیست، معتقد و مقید به مشورت با متخصصان در زمینههای مختلف، ساده و بیآلایش و بدون تکلف رأی دادهاند و انشاءا... همین نوع تعامل خود با مردم را برای پیشرفت کشور با انتخاب همکارانی از این جنس ادامه دهد.
وطن امروز-مسئله ایجاد یک ارز جایگزین اصلیترین نتیجهای که در بر دارد، قطع فشارهای آمریکا و از بین رفتن ابزار تحریم (با توجه به حاکمیت دلار) است. نکته قابل توجه این است که تنها ایران، روسیه و چین نیستند که در مسیر حذف دلار و استفاده از ارزهای جایگزین گام برمیدارند، به طوری که کشورهای عضو گروه بریکس به صورت گسترده و در برخی موارد تا ۸۰ درصد گردش مالی در تجارت متقابل از ارزهای ملی استفاده میکنند، از این رو پتانسیل بالایی برای پذیرش ارز واحد وجود دارد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
امام علی علیه السلام می فرمایند:
تعداد بازدید : 51
اِنَّ الْمُؤْمِنَ إِذا نَظَرَ اعْتَبَرَ؛
مؤمن هرگاه بنگرد، پند گیرد.
[تحف العقول: ص235]
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 204
انعکاس
دیده بان ایران خبر داد:سعید جلیلی در جمع عزاداران شب عاشورای حسینی در یاسوج گفت:در ایام انتخابات حرکتی روستا به روستا و محله به محله و شهر به شهر آغاز شد، این حرکت ادامه خواهد داشت و فقط مربوط به انتخابات نیست چراکه کشور متعلق به همه است. چه دولت مشغول به کار چه دولت رقیب و چه دولت رفیق همه وظیفه داریم که روند پیشرفت کشور کند نشود و با قدرت ادامه پیدا کند.
فرارو نوشت:شب عاشورا در ادعایی نادرست و خلاف واقعیت برخی افراد در فضای مجازی شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) را مطرح کردند. در پی این ادعای نادرست که امنیت روانی جامعه را تحت تاثیر قرار داد، دستگاه قضایی علیه منتشر کنندگان این شایعه اعلام جرم کرد.دادستان عمومی و انقلاب شیراز درباره خبر منتشر شده در همین زمینه که در فضای مجازی منتشر شده بود، گفت: صدای تیراندازی شنیده شده در اطراف شاهچراغ (ع) مربوط به شلیک سهوی یکی از عوامل امنیتی بوده و بر اثر سهل انگاری رخ داده است.
اعتمادآنلاین خبر داد:علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: متاسفانه به رغم تذکرات متعهدانه و جدی سرپرست محترم ریاستجمهوری، تبدیل وضعیت و استخدام در سمتهای مدیریتی برای به کارگیری و تثبیت وضعیت نیروهای تازهوارد کمدانش فاقد تجربه صرفا به دلیل عضویت در حلقههای جناحی تندرو، در حال انجام است.در نظام اداری کشور این امر موجب ناامیدی کارمندان بدون پارتی است که سال ها در انتظار تبدیل وضعیت، رشد و ارتقا هستند و همچنین آسیب جدی به نظام اداری وارد میکند. بیتردید، این افراد به موانع جدی در کارآمدی نظام اداری تبدیل میشوند.
تابناک خبر داد:سفارت جمهوری آذربایجان در تهران در آدرس جدید، محله دروس، فعالیتهای خود را از سرگرفت. ، سفیر جمهوری آذربایجان و کارکنان دیپلماتیک این کشور نیز به ایران بازگشتهاند.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.